2009. november 30., hétfő

Ajándéktipp EXTRA

Nem szoktam ilyet, de most egy kicsit ingyenreklámozok.
A Magyar Postát.
Pedig legutóbb berágtam rájuk, mert napokig ültek egy csomagomon, de az végül is megbocsájtható...hiszen egyszeri eset volt...remélem... :))

Anno nagyobbik lánykámnak szerettünk volna minél több maradandó emléket gyűjteni, így a születése napján felvásárolt újságoktól kezdve az azévben nyomott/vert magyar pénzekig mindent begyűjtöttünk neki, amit csak tudtunk. Második karácsonya közeledtével eszünkbe jutott, hogy készíttetünk neki személyes bélyeget. Akkor már nem volt újdonság ez a szolgáltatás, de az online rendelés még nem igazán működött, így a férjem nyakába szedte a fővárost, be a fila központba, helyben (azonnal) elkészíttet, örül, hazahoz, örül. :)) Nem vagyunk nagy képeslapküldők, mert mindenkivel, akinek küldenénk, találkozunk az ünnepekkor, de abban az évben boldog-boldogtalan a csajszi személyes bélyegeivel ellátott - természetesen Nagykarácsonyon keresztül küldött - képeslapot kapott a ládájába. A siker garantált, a Papa szekrényén azóta is ott virít a képeslap - persze bélyeggel kifelé. :))



Kisebbünk esetében ugyanígy jártunk el, már félretéve egy halom újság, néhány pénzdarab, az első fogkefe... - és természetesen neki is kell saját bélyeg! És itt jön a reklám... :D Már működik az online rendelés, kép feltölt, szerkeszt, megnéz, rendel. Ja, regisztrálni sem árt... Az egész kb. 5 percet vesz igénybe. Én pénteken délben adtam le a megrendelést és ma 10-kor csöngetett a postás a kész bélyegeimmel. Pedig utánvéttel 5 munkanapos határidőre vállalják... Nem kellett utána mennem, ingyen, elsőbbségivel kihozták házhoz (még jó, "családban marad"... :D), és a postásnak fizettem ki az árát. Szép lett, jó lett, mehetek képeslapot venni... :)))

Szívből ajánlom: minimális többletköltséget jelentő apróság, de igazi meglepetést és örömet hoz mindenkinek. :)

2 megjegyzés:

Melinda írta...

Köszi,hogy megmutattad:)

egycsipet írta...

Igazán nincs mit. ;) Csak nem ti is??? :)))