2009. október 20., kedd

Mécsestartó

Másnál is ilyen korán kezdődik a karácsonyláz? :D Az hagyján, hogy már Mikulás csomagot és szaloncukrot is lehet kapni, na de otthon sincs jobb dolga az ember lányának... Igaz, mit is várnék magamtól? Odakint szürke minden, ez letör, és ilyenkor agyilag nem árt kikapcsolódni. Az ilyesmivel pedig lehet.

Kivéve, ha a legvégén túl szorosra tekerem a drótot és megpattan. Akkor, amikor már készen van... Káromkodás (top10-es méretű), majd a munka újrakezdése. Elölről - sőőőt, még szét is kell szedni a tönkretett példányt.
...de vigasztal, hogy másodszorra már gyorsabban megy a minta. :D



Semmi extra dolgot nem készítek. Egyrészt béna vagyok ezekhez a munkákhoz (szégyen, hiszen elvileg dekoratőr a szakmám), másrészt anyagokból is szűken vagyok. A helyi kreatív boltban (úgy egyébként hála és öröm, hogy egyáltalán van ilyenünk, ráadásul igen szép áruválasztékkal) sajnos hiány van a szabályos gyöngyökből, így nem is lesz igazán szép a végtermék - ez kedvemet tudja szegni. Persze azért mindig előkerül a gyöngyös doboz és mindig találok valamit, amibe belekontárkodhatom. Mostanában éppen drótra fűzök csillagokat, hópelyheket, és legutóbb mécsestartót. A nagylányomnak annyira tetszik, hogy úgy döntöttem, idén ebből lesz az adventi koszorúnk. Már csak hármat kell "legyártani" addig. ;)

Nincsenek megjegyzések: